Sponsoren

FlevoProms wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven en instellingen:

Zondervan Administraties

Het uit handen geven van een administratie, het laten doen van aangifte inkomstenbelasting is een vertrouwenskwestie. Er moet geen twijfel bestaan over het vertrouwen. Kennismaken is daarom van groot belang.
Omdat Zondervan Administraties een eenmanszaak is, weet u dat de administratie altijd door mij gedaan wordt. Zondervan Administraties is gevestigd te Lelystad. In de afgelopen 25 jaar is binnen Zondervan Administraties een specialisatie ontstaan om kleine bedrijven (eenmanszaken en zzp’ers) te begeleiden of op te starten. Naast deze begeleiding worden aangifen inkomstenbelasting voor particulieren en ondernmemers verzorgd.

DigiDiede Fotografie

DigiDiede – Fotografie is in 2017 opgericht door Diede Schutten.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Fotografie op het ROC Van Twente in Enschede en gepassioneerd fotograaf sinds 2012. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij breed kan ontwikkelen en dus ook meer voor mijn klant kan betekenen.

Momenteel ben ik bezig met portretfotografie, paardenfotografie, hondenfotografie, zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, roofvogel & uilenfotografie en werk ik samen met 2 goede doelen. Dit alles op een mooie locatie die ik samen met de klant uitzoek.

Spontaniteit en creativiteit, dat is wat ik in mijn foto’s wil laten zien. Gedurende de fotoshoot doen we alles op een ongedwongen, gezellige manier. Samen een leuke dag hebben, dat is belangrijk.

DigiDiede – Fotografie is in de eerste instantie in 2014 ontstaan onder de naam DS Photography, waarmee ik mijn eerste bekendheid en fotoshoots kreeg.

Je kan met al je vragen bij mij terecht, ik kan je fotoshoot helemaal naar wens maken!

Maartje Jansen: Illustrator & Painter

I love to go out in nature with my sketchbook to gather inspiration and be amazed by the beauty. I believe it’s important to sometimes take a step back from our busy lives and admire the beauty of nature that we’re surrounded by. Just to loosen up and maybe even take you on a well deserved daydream. 

A lot of times it is my emotions or a weird wondering that make me start sketching. Once in my sketchbook it sometimes becomes a story right away and other times it starts living when I look back on it a while later.

HR Logistics

HR Logistics is een jong en dynamisch internationaal transportbedrijf, gestart in 2014 en gevestigd in Emmeloord. Rob en Regina Snabel zijn eigenaar. Rob is de chauffeur en Regina doet de planning.

HR Logistics verzorgt in principe alle vormen van transport. Ons werkgebied is geheel Europa met als belangrijkste landen Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland en Oostenrijk.

HR Logistics is zeer betrokken en flexibel en zal, indien de klant dit wenst, meedenken bij complexe zaken.

U vertrouwt HR Logistics uw ‘product‘ toe en u koopt ons product ‘transport‘. U mag dan ook verwachten dat dit met dezelfde passie afgehandeld zal worden als waarmee u uw product heeft vervaardigd.

Service- en klantgerichtheid, de rode draad in onze strategie.

Gipsgigant.nl

Gipsverband wordt op vele gebieden toegepast. We kennen het vooral van de gebroken armen en benen, maar er is zo veel meer mee mogelijk. Zo wordt gipsverband van GIPSGIGANT.NL ook gebruikt door onder andere architecten, hobbyisten in de modelbouw en door vrouwen die in blijde verwachting zijn.

Omdat ons gipsverband zó goedkoop is wordt het ook veel verkocht aan scholen en scouting. Kinderen maken de leukste voorwerpen met gipsverband van GIPSGIGANT.NL.

Bij GIPSGIGANT.NL kunt u eenvoudig en zeer veilig hoge kwaliteit gipsverband tegen een lage prijs kopen. Voor de professional kan gipsverband goedkoop zijn zonder aan kwaliteit in te hoeven leveren. Even niet professioneel maar puur voor vermaak en ontspanning… een leuke hobby kan óók best voordelig zijn!